Om oss


ShaiBox ble lansert i midten av 2015 som et utvidet konsept av Dorco Shai-abonnementet. Konseptet var å tilby kvalitets høvler og skjønnhetsprodukter til en bra pris. Vi har fra start hatt fantastiske tilbud for nye kunder. Vi er fullstendig overbeviste om at produktenes kvalitet og holdbarhet gjør at vi har tusener fornøyde kunder, som fortsetter å abonnere på våre barberhøvler og skjønnhetsprodukter.


Vår visjon

Vi har alltid hatt som vår mål å tilby de beste barberhøvlene til den beste prisen, men etter lanseringen av ShaiBox har kosmetikkproduktene vært minst like viktige. Det skal være både enkelt og fordelaktig å være aktiv kunde hos oss. Som kunde har du full fleksibilitet når det kommer til hvor mye du vil abonnere på og hvor ofte du vil motta nye leveranser.

ShaiBox har ingen bindingstid og du kan avslutte eller pause abonnementet når som helst, men det finnes fordeler ved å være aktiv kunde hos oss. Du får eksempelvis livstidsgaranti på din høvel. Skulle skaftet bli ødelagt i fremtiden, kan du bare kontakte oss da sender vi et nytt til deg, du betaler kun for portoen.


Mye mer enn bare barberhøvler

Vi som jobber med ShaiBox har flere års erfaring med barberhøvler, barberblad og anpassede skjønnhetsprodukter. De seneste årene har ShaiBox blitt mye mer enn bare barberhøvler og barberblader. I samarbeid med spesialister innen hudpleie, bloggere og profesjonelle kosmetikkprodusenter, har vi utviklet serien Essentials. Vi er veldig stolte over Essentials serien og for tiden inngår blant annet en Wash & Shave, samt Q10 Wipes i ShaiBoxen. Se frem imot å teste produktene!


Kjøp nå!

Vennligst vent...