Vår barberhøvel


Når du bestiller din første pakke får du blant annet en Dorco Shai barberhøvel. En veldig praktisk og behagelig barberhøvel i rosa farge. Dorco Shai ble opprettet i Sør- Korea 1955 og da var det en liten bedrift. Per dags dato er Dorco ledende aktør på det asiatiske markedet og finnes i over 100 land verden rundt. Barberhøvelen du får med i boksen er av høy kvalitet og er preget av innovasjon og tekniske fremskritt.


En praktisk høvel

Shai-barberhøvelen har en ergonomisk form og en tekstur som gjør at du aldri slipper den ut av hendene. Det er enkelt å sette på nye barberblader, og det er like enkelt å ta de av. Det finnes en stor knapp langt fram på skaftet som du trykker for å løsne barberbladet.


Kvalitet og livtidsgaranti

Vår barberhøvler er av veldig høy kvalitet og kommer ikke å gå i stykker ved første bruk. Vi er til og med så sikre på kvaliteten at du får en ny fra oss om din går i stykker. Dette gjelder bare aktive kunder. Du betaler ikke noe for den nye høvelen, det eneste du betaler er frakt på 69,-.


Vi håper at du vil teste Shai og våre barberhøvler, barberblader og skjønnhetsprodukter som kommer med i våre bokser. Vi har tusenvis aktive, fornøyde kunder som har funnet sin favoritt!


Kjøp nå!

Vennligst vent...