Våre barberblader


I den første pakken du bestiller får du alltid 2 stykker Shai barberblader. De er som høvelen av høy kvalitet, praktiske og innovative. Dorco Shai har jo flere ulike typer barberblader, med ulik antall blader og funksjoner. Disse blader er de fantastiske 3+3 barberbladene, som er de første barberbladene med totalt 6 blader. De gir en suverent tett og skånsom barbering som bare må oppleves.


Barberblader med funksjonalitet

Shai-barberbladets unike funksjon er at de bøyer seg etter alle kroppens vinkler. Siden 3 blader sitter fast på den fremme og bøyelige delen av barberbladet, tilpasser den seg ved barbering under armer eller for eksempel bak knærne. Dette gjør så du behøver å dra høvelen færre ganger som gjør det både mer effektivt og mer skånsomt for din hud. Når du har barbert deg ferdig, klikker du bare barberbladet løs ned i holderen – så holder det seg skarpt lengre.


Aloe vera og Vitamin E

Våre barberblader har til og med en mykgjørende stripe med Aloe vera og Vitamin E. Det er både mykgjørende og beskyttende for din hud. Aloe vera er en tropisk plante som er kjent for sine fantastiske egenskaper. Den er framfor alt kjent fordi den gir større fuktighet til huden og den er samtidig helbredende. Når du barberer deg, så irriteres huden. Der spiller Aloe vera en viktig rolle og demper irritasjonen. Vitamin E er også bra for huden og fungerer som en antioksidant for hudcellene. Presis som Aloe vera, motvirker den betennelse og gjør din hud mer elastisk. Det er også påstått at Vitamin E forebygger rynker og kan beskytte mot UV-stråler.


Bytt barberblader ofte

Det er viktig å bytte barberblader ofte. Gjør du det ikke kan det nemlig irritere huden og det kan resultere i utslett. Når bladet brukes så blir det slitt og mindre skarpt. Når de blir sløve, kan du få noe som kalles for barber-sår. Dette kan unngås om du bytter ut bladene ofte og om du gjør håret mykere før barbering. Ta gjerne en varm dusj først eller barber deg i dusjen. Hvor ofte du bør bytte blader er litt individuelt. Det kommer selvsagt an på hvor ofte du barberer deg og hvor store områder du barberer. Jo oftere og jo større områder på kroppen du barberer, desto oftere bør du bytte barberblader. Om du barberer større områder daglig, bør du bytte de minst hver 8. eller 10. dag.


Vi håper at du vil teste våre barberblader og de andre skjønnhetsprodukter som kommer med ShaiBox. Vi har tusenvis aktive, fornøyde kunder som har funnet sin favoritt!


Kjøp nå!

Vennligst vent...